KUALA LUMPUR

 

IPOR

 

PENANG

 

ÖZEL SÖMESTİR TURU

 

 

 

 

 

KUALA LUMPUR

 

IPOR

 

PENANG

 

ÖZEL SÖMESTİR TURU

 

 

 

Tur Tarihleri : 1. 18.01.2021 - 1.03.2022
Fiyat : Program Fiyatlarımız Hazırlanıyor

ŞİRKET ORGANİZASYONLARI

GRUPLARA ÖZEL

KUALA LUMPUR – IPOH - PENANG ÖZEL SÖMESTİR TURU

6 Gece / 7 Gün

  

1.GÜN  / İZMİR / İSTANBUL /  KUALA LUMPUR   

İstanbul’dan hareket. Kuala Lumpur’a varış sonrası, kısa bir şehir turunun ardınan, şehir merkezinde bulunan otelimize transfer. Akşam yemeği serbest, konaklama otelimizde.

      

  

2. GÜN  / KUALA LUMPUR

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası, özel peyzajlı bir alanda yaklaşık 810  dönümlük araziye kurulu şehrin en büyük parkı Perdana Botanik Bahçeleri’ni keşfe çıkıyoruz. Bu tropik bahçenin manzarası; egzotik çiçekler, süs bitkileri ve görkemli yağmur ağaçlarıyla bezelidir. Orkide & Amberçiçeği Bahçesi, Kelebek Parkı’nı gezdikten sonra, 200 değişik türden 3000’den fazla kuşa ev sahipliği yapan dünyanın en büyük açık alan serbest uçuşlu kuş parkı Kuala Lumpur Bird Park’ı keşfedip, Cennet Kuşu, Değişken Şahin, Kartal, Rinoseros Boynuzlu Kuş gibi ender bulunan kuşları çok yakından gözlemleme fırsatına sahip olacağız. Öğlen yemeğimizi 421 metre yükseklikteki KL Tower’da alacağız. Şehrin tarihi merkezi Merdeka Square’de serbest zaman. Gün sonuna doğru dünyanın en büyük Pewter (Kalay Alışımı) yapan, Selberan (Mücevher) ve Comyns (Gümüş) markaları ile iki ayrı markanın üreticisi Royal Selangor’u ziyaret ediyoruz. Akşam’a doğru otelimize transfer. Akşam Yemeği serbest.

3. GÜN  / KUALA LUMPUR - IPOH  

 Sabah kahvaltısından sonra check – out işlemlerimizi yaparak otelden ayrılıyoruz. Sonrasında, öğlen saatlerine doğru Ipoh’a varış sonrası Rainforest Tracking keşfine başlıyoruz. Yağmur ormanlarında bulunan endemik canlılar ve bitkileri tanıyacağımız bu keşif yaklaşık 2 saat sürecek. Sonrasında Lost of Tambun Tematik parkında bulunan otelimize check – in yapıyoruz. Otelde alacağımız öğlen yemeği sonrası olağanüstü bir doğa içerisinde bulunan Çin kültürünü yakından tanıyacağımız Qing Xin Ling Kültür köyünde ziyaretimize gerçekleştiriyoruz.  Lost World of Tambun otelde konaklama. 

    

    

4. GÜN  / IPOH - LOST WORLD OF TAMBUN 

Tam gün Tambun tematik parkında doğa, macera ve doyasıya eğlence atmosferinde tematik parkın tüm atraksiyon ve etkinliklerinden faydalanma.  Konaklama otelinizde

5. GÜN  / IPOH – PENANG  

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası Penang eyaletinin 2007'de Asya'daki yaşam kalitesi en yüksek 10.şehir seçilen George Town’a. Penang'a giderken, Batu Gajah'daki Kellie Kalesini ziyaret ediyoruz. 2 saatlik yolculuk sonrası varıyoruz. UNESCO Dünya Kültür Mirası şehri olan George Town’da öğleden sonra şehir turunda Georgetown – Street of Harmony, Chinese Clan Jetties. Fort Cornwallis göreceğiz.  Akşam yemeği serbest zaman.

    

    

6. GÜN  / PENANG 

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası gezimizde Siamese & Burmese Tapınaklarını, teleferik ile Penang Tepesini,  Ayer Hitam’da Kek Lok Si Tapınağını ziyaret edeceğiz.  

7. GÜN  / PENANG / KUALA LUMPUR / İSTANBUL / İZMİR (Kahvaltı)  

Sabah kahvaltı sonrası erkenden otelimizden çıkış yapıyoruz.  THY uçuşu ile İstanbul’a hareket.

OTELLER :

KUALA LUMPUR ROYALE CHULAN 5 *****,  LOST WORLD OF TAMBUN 3 ***    HARD ROCK HOTEL PENANG 4 ****

 

© 2023 Vispo Travel. All rights reserved

Content
Tur Ara
Fiyata Göre
Tur tipi
Anahtar Kelime
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi