Tur Tarihleri : 1. 18.01.2021 - 1.03.2022
Fiyat : Program Fiyatlarımız Hazırlanıyor

KUALA LUMPUR & PENANG

5 GECE / 6 GÜN

 

 

 

CNNGO tarafından dünyanın dördüncü en iyi alışveriş kenti seçilen, Kuala Lumpur gerçek bir alışveriş cennetidir. Bunun en iyi ispatı; dünyanın en büyük 10 alışveriş merkezinden üçünün Kuala Lumpur’da bulunmasıdır.

Malezya dünyanın en iyi tatil yörelerinden biri olarak, eşsiz mekânları geniş bir yelpazede sunar. Tatmin edici bir tatilin sizin için tanımı ne olursa olsun Malezya, bozulmamış plajlar ve nefes kesen adalar, kültür ve tarihin zengin karışımı, iyi korunmuş miras hazineleri, dünya standartlarında modern tesisler, flora ve fauna’nın büyüleyici bir koleksiyonu, gür ve iyi korunmuş doğa rezervleri, bir dizi enfes ağız sulandıran mutfağı,  uzun bir liste halindeki alışveriş noktaları ile gerekli tüm unsurları barındırır. Doğal bir cennet olan adalar büyük ihtimalle Güney Doğu Asya’da başka hiçbir yerde rastlanamayacak güzelliktedir. Güzel kumsalları, gerçek bir dinlenmeyi getiren güneş dolu günler ile doludur. Adaların etrafındaki temiz kristal suları dinlenme aktiviteleri ve su sporları için idealdir. Suların altındaki yaşam ise dünyanın her yerinden tutkulu dalış meraklılarını cezbeder 

Petronas İkiz Kuleleri olarak da bilinen Petronas Kuleleri, Malezya'nın Kuala Lumpur kentinde yer alan ikiz gökdelenlerdir. Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı (CTBUH) 'nın resmi tanımlaması ve sıralamasına göre, 1998'den 2004'e kadar dünyada ki en uzun yapılardı ve dünyanın en uzun ikiz kuleleri olmaya devam ediyorlar. Binalar, yakınlardaki Kuala Lumpur Kulesi ile birlikte Kuala Lumpur'un simgesi niteliğindedir.

1.GÜN            KUALA LUMPUR VARIŞ  (Akşam yemeği) 

Kuala Lumpur Uluslararası Havalimanında buluşma (KLIA) ve şehir merkezine transfer. Akşam yemeği otelinizde.                     

2.GÜN            KUALA LUMPUR (Kahvaltı/Öğle yemeği/Akşam yemeği) 

Otel’de Coffee House’da alınan kahvaltı ardından Batu Mağaralarını ziyaret edeceğiz. (30dakika).  Ardından, Kuala Lumpur şehir turumuza geçiyoruz. Burada ziyaret edeceğimiz yerler; (Photo stop)   Kral’ın Sarayı, Ulusal Anıt, KL Arch Galeri,Bağımsızlık Meydanı, Petronas İkiz Kulelerde 25 Dakika  (giriş ücreti dahildir – her PAZARTESİ kapalıdır),(Yanından)     Ulusal Müze, Parlemento Binası, Göl Bahçesi, Orkide Bahçesi, Eski tren istasyonu, KL’s Kuş Parkı & Ulusal  Planetaryum . Öğleden sonra otele dönüş.

3.GÜN   KUALA LUMPUR – PENANG (Kahvaltı/Öğle yemeği/Akşam yemeği)

Otel’de Coffee House’da alınan kahvaltı ardından Penang'a hareket ediyoruz. Öğle yemeğinde Ipoh'da olacak şekilde express yolda,  konforlu otobüsümüz ile 5 saat yol alacağız.  Penang Adası'na devam etmeden önce Ünlü Güneydoğu Asya'daki en uzun Penang Köprüsü'nü geçerek ünlü Çin Cave Tapınağı'nı ziyaret edeceğiz. Öğleden sonra otelimize check-in ve akşam yemeğinden sonra ünlü Gurney's Drive'da gezintiye çıkma.         

4.GÜN             PENANG (Kahvaltı/Öğle yemeği/Akşam yemeği)

Otel’de Coffee House’da alınan kahvaltı ardından Acheen Caddesi'nde cami turu. 1808'de Syed Hussain tarafından kurulmuş cami yakınında,  19. yüzyıl Arap Kampungs binaları ile çevrili olan evler ilk Malezya'daki kentsel konutlara güzel örneklerdir. Daha sonra 65, 67,69 Acheen Caddesi geliyor, Syed Mohamed Achil Altas'ın evi ve daha sonra Malay Dili ve kitapların basımı için Persama Press tarafından kullanılıyordu. 120 Ermeni Caddesi üzerinde bulunan İslam Müzesinin yanından geçeceğiz.  Öğleden sonra otele dönüş ve serbest zaman

5.GÜN             PENANG (Kahvaltı/Öğle yemeği) 

Otel’de Coffee House’da alınan kahvaltı ardından bugün, şehir turunda Fort Cornwallis (dışarıdan), The Harmony Sokağı'nı ziyaret edeceğiz. Ardından, teleferikle bu güzel manzaranın keyfini çıkararak Penang's Tepesine çıkacağız. Otele transferimizin ardından günün geri kalanı serbest zaman. Güzel plajların keyfini sürebilirsiniz.

6.GÜN    PENANG - KUALA LUMPUR - ISTANBUL (Kahvaltı)

Otel’de Coffee House’da alınan kahvaltı ardından  Kuala Lumpur –İstanbul uçuşunuza geçmek üzere havalimanı transferiniz olacak

 

© 2023 Vispo Travel. All rights reserved

Content
Tur Ara
Fiyata Göre
Tur tipi
Anahtar Kelime
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi