Tur Tarihleri : 1. 18.01.2021 - 1.03.2022
Fiyat : Program Fiyatlarımız Hazırlanıyor

LANGKAWI 5 GÜN / 4 GECE LÜKS BALAYI PAKETİ

 

1. GÜN LANGKAWI

Langkawi Havalimanına iniş sonrası rehberimizle dış hatlar geliş terminalinde buluşuyoruz. Otel transferi sonrası serbestiz. Konaklama otelimizde.

2. GÜN LANGKAWI

Sabah otelde kahvaltımızı aldıktan sonra aracımız ve rehberimizle birlikte, ada turumuzu gerçekleştireceğiz. Bu tur esnasında Kartal Meydanı, Kota Mahsuri ve Underwater World ziyaret edilecek. Tur sonrası otele dönüş ve serbest zaman. Öğleden sonra Lüks paket tercihine göre gün batımında tekne turu deneyimi yaşayacaksınız. Konaklama Langkawi’de 

3. GÜN LANGKAWI

Sabah kahvaltı sonrası otelimizden çıkarak 3 saat SIC ISLAND HOPING turu gerçekleştirilecek. Yarım günlük bu turda Dayang Bunting / Hamile Bakire Adası ve Langkawi’nin etrafındaki adalardan birinde güzel bir kumsalda zaman geçirilecek. Sonrasında otele dönüş ve serbest zaman.

4. GÜN LANGKAWI

Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman. Lüks paket tercihinde masaj tercih edenler için Alun Alun SPA’da masaj deneyimi(1 saat Bitkisel yağ ile masaj- transfer hariç) yaşayacaksınız. Konaklama Langkawi’de.

5. GÜN LANGKAWI

Sabah kahvaltı sonrası en geç öğlen saat 12.00’ da otelimizden çıkış yapıyoruz. Sonrasında uçağımıza göre Havalimanına transfer.

© 2023 Vispo Travel. All rights reserved

Content
Tur Ara
Fiyata Göre
Tur tipi
Anahtar Kelime
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi