Tur Tarihleri : 1. 28.12.2021 - 31.03.2022
Fiyat : Program Fiyatlarımız Hazırlanıyor

AKTİF SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÖZEL

AMAWATERWAYS

NEHİR TURLARI PROMOSYONU

2 KAL 1 ÖDE

Sevgili Gezginlerimiz,

Halihazırda çalışmakta olan sağlık personeli (Doktor, Eczacı, Hemşire, Laborant gibi) AmaWaterways’in, 2021 sonuna kadar olan turlarında ve 2022 içinse İlkbahar dönemi seçili bazı tarihlerinde, broşür fiyatları üzerinden 2 KAL 1 ÖDE kampanyasından faydalanabilecektir. İstenen kimlik belgesi ile başvurulması durumunda verilecek olan sertifika ile, seçtikleri tur için broşür rakamları üzerinden 1 kişi broşür rakamı ve vergiyi, sağlık çalışanı ise sadece vergiyi ödemek kaydıyla faydalanabilecektir.

AmaWaterways’in tüm turlarında; deluxe kabinlerde tam pansiyon konaklama, belirtilen tüm şehir turları, ücretsiz internet bağlantısı, yemeklerle alınan alkollü / alkolsüz içecekler, gün boyu self servis çay/kahve ve su ücretlere DAHİLDİR.

Turlara Avrupa Birliğince tanınan aşıları tamamlanmış misafirler katılabilmektedir. Gemiler her türlü sağlık önlemini almakta olup max %75 kapasiteyle seferlerini düzenlemektedirler. Belirtilen kampanya gemi şirketince karar verilerek önceden haber verilmeksizin sona erdirilebilir.

 

 

© 2023 Vispo Travel. All rights reserved

Content
Tur Ara
Fiyata Göre
Tur tipi
Anahtar Kelime
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi