IVAN BUNIN GEMİSİ ile
VOLGA VOLGA BEYAZ GECELER


Moskova – Ugliç – Kuzino– Kiji – Svirstroy Valaam - St.Petersburg


   26 Haziran - 05 Temmuz (9 Gece / 10 Gün)  

 

 

IVAN BUNIN GEMİSİ ile
VOLGA VOLGA BEYAZ GECELER


Moskova – Ugliç – Kuzino– Kiji – Svirstroy Valaam - St.Petersburg


   26 Haziran - 05 Temmuz (9 Gece / 10 Gün)  

Tur Tarihleri : 1. 26.06.2022 - 5.07.2022
Fiyat : 1.299 EUR dan başlayan fiyatlar
booked.net

IVAN BUNIN GEMİSİ ile
VOLGA VOLGA BEYAZ GECELER
Moskova – Ugliç – Kuzino– Kiji – Svirstroy Valaam - St.Petersburg
   26 Haziran - 05 Temmuz (9 Gece / 10 Gün)   


Dünyanın en büyük ülkesi Rusya, Avrupa’nın en uzun Nehri Volga, Avrupa’nın en büyük iki gölü Ladoga ve Onega, Unesco’nun Dünya Kültür Mirası listesinde bulunan şehirler, anıtlar, eserler…

Volga Nehri’nde yapacağınız bu yolculukta dünyanın en büyük ülkesini tarihi, kültürü ve coğrafyası ile keşfedecek, insanları ile yakından tanışma fırsatı bulacaksınız. Moskova ve St.Petersburg gibi Rusya’ya başkentlik yapmış iki büyük ve önemli kenti gezip tanıyacak, nehir boyunca Rus tarihinde önemli yere sahip şehir ve kasabaları ziyaret edeceksiniz..

Gemi seyir halindeyken geceleriniz konserler ve gösteriler ile renklenecek, gündüzleri boş vakitlerinizde Rus tarihi, Rus dili, Rus kültürü, el sanatları ve Rus şarkıları hakkında bilgileneceksiniz. Güzergah boyunca geçeceğiniz 17 adet seviye havuzu da bu yolculuğunuzu ilginç kılacaktır..

TUR PROGRAMI
01.Gün |26 Haziran 2022| Pazar             İSTANBUL ­– MOSKOVA     

İstanbul Yeni Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, Türk Havayolları kontuarında saat 05:00’da buluşma. Check-in ve Pasaport işlemleri sonrası Türk Havayolları’nın TK413 sefer sayılı uçuşu ile saat 07:50 ’de Moskova’ya hareket. Yerel saat ile 10:40’da Moskova’ya varış sonrası düzenleyeceğimiz ücretsiz Moskova panoramik şehir turunda; Leningrad caddesi,Avrupa’nın en yüksek binalarından Triumph Palace, Tverskaya Caddesi, Parlamento Binası, Bolşoy Tiyatrosu, Lubyanka Meydanı, KGB Merkez Binası, Aziz Vasili Kilisesi, Kızıl Meydan, Gum Alışveriş Merkezi, Kurtarıcı İsa Kilisesi, Meclis Binasıgörülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize transfer, check-in işlemleri ve odaların dağılımı sonrası serbest zaman. Otelde alacağımız akşam yemeği sonrası arzu eden misafirlerimizekstra Işıklar Altında Moskova Gece Turu’na katılabilirler. Geceleme otelimizde.

02.Gün |27 Haziran 2022|Pazartesi       MOSKOVA    
Kahvaltı sonrası ücretsiz Kremlin + 1 Katedral turu düzenlenecektir. Kremlin turu sonrası arzu eden misafirlerimizekstra Metro Arbat Turu ve ekstra Borodino Panorama Müzesi +Novodevici Turuna katılabilirler Tur sonrası gemimize transfer kamaralara yerleşme ve geminin Ugliç’e hareketi. Akşam ‘’Hoş geldiniz’’ kokteylinde Kaptan ve gemi mürettebatı ile tanışma. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.

03.Gün |28 Haziran 2022|Salı     UGLİÇ
Kahvaltı sonrası yapılacak bilgilendirme toplantısında; uğranılacak limanlar, katedilecek suyolları, seviye havuzlarının çalışma sistemi hakkında bilgiler verilecektir. Öğle yemeği sonrası üst güvertede Volga nehrinin güzelliklerini seyretmek için serbest zamanınız olacak. Saat 15:00’da Ugliç’e varış. Volga kıyısında bulunan bu şirin şehirde yapacağımız ücretsiz Ugliç yürüyüş turunda; Eski Kremlin meydanındaki Transfigürasyon Katedrali ve Korkunç Ivan’ın oğlu Dimitri’nin 9 yaşında iken öldüğü yerde yapılmış olan Dimitri Kan Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Saat 18:00’da Kuzino’ya hareket. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.

04.Gün |29 Haziran 2022|Çarşamba      KUZINO        
Gemide kahvaltı sonrası gemi içi etkinliklere katılabilir veya güvertenizde manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Öğle yemeği sonrası Saat 13:00’da Kuzino’ya varış. ücretsizKiril turu için Kiril Kasabası’na hareket. Tur sonrası gemimize dönüş ve saat 17:00’da Kiji’ye hareket. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.

05.Gün |30 Haziran 2022|Perşembe      KİJİ
Kahvaltı sonrası güverteden Onega Gölü’nün güzelliğini seyredebilirsiniz. Öğle yemeği sonrası saat 17:00’da Kiji’ye varış. Onega gölü içinde 60. paralelin üstünde yer alan bu ada bir açık hava müzesi olup UNESCO’nun Dünya Kültür Mirası listesindedir. Kiji’de yapacağımız ücretsiz Kiji yürüyüş turunda; 22 kubbesiyle bir Peri masalı görüntüsünde olan hiç çivi kullanılmadan yapılmış ahşap Tecelli Kilisesi, tümü ahşap eski Rus köy evleri ve köylülerin günlük yaşantılarını görebileceksiniz. Tur sonrası Ada’da serbest zaman. Daha sonra gemimize dönüş ve saat 20:30’da Svirstroy’a hareket. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.

06.Gün |01 Temmuz  2022|Cuma            SVIRSTROY 
Gemide sabah kahvaltısı sonrası gemi içi etkinliklere katılabilir veya harika manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Gemide öğle yemeğinden sonra Svir Nehri kıyısında bulunan Svirstroy’a varış.. Kıyıda toplanma ve ücretsiz turumuz için hareket. Turumuz sırasında Oyatski Manastır ziyareti. Tur sonrası gemiye dönüş ve 17:00’da Valaam’a hareket. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.

07.Gün |02Temmuz 2022|Cumartesi VALAAM

Gemide sabah kahvaltısı sonrası Valaam’a varış. Avrupa’nın en büyük gölü Ladoga’nın kuzeyinde yer alan Valaam takım adaları doğası ve tarihi manastırlarıyla büyüleyici bir güzelliğe sahip. Takımadaların en büyüğü Valaam’da yürüyerek yapacağımız turda 14. Yüzyıldan kalan tarihi yapıları ve adanın müthiş doğal güzelliklerini keşfedeceğiz. Gezi sonrası serbest saatler ve akşam saatlerinde  geminin St.Petersburg’ahareketi. Bu gece Kaptanın Gala Yemeği ile ağırlanacaksınız. Geceleme gemimizde.

08.Gün |03Temmuz2022|Pazar      ST.PETERSBURG     
Kahvaltı sonrası saat 09:00’da St. Petersburg’a varış. Gemiden çıkış işlemleri sonrası özel aracımız ile yapacağımız ücretsiz St.Petersburg panoramik şehir turunda; Alexandr Nevski Manastırı, Nevski Prospekt caddesi, Kont Strogonof Sarayı, Saray Meydanı, Kışlık Saray, St Isaac Katedrali, Smolnıy Manastırı, Aniçkov Sarayı ve Köprüsü, 2. Alexandr Kan Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Yine bugün ücretsiz Hermitage Müzesi  turumuzu gerçekleştiriyoruz. Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz ekstra

Kanal Turu’na katılabilirler. Tur sonrası otelimize transfer odalara yerleşme ve akşam yemeği. Arzu eden misafirlerimiz ekstra Işıklar Altında St. Petersburg turuna katılabilirler. Geceleme St.Petersburg otelimizde.

09.Gün |04 Temmuz 2022 |Pazartesi      ST.PETERSBURG

Otelde alınan sabah kahvaltısından sonra  arzu eden misafirlerimiz ekstra Puşkin ve Katerina Sarayı (70 €) gezisine katılabilirler. Puşkin Kasabası çarlık döneminde çar ve ailesinin yaz aylarını geçirdiği yerdi. Eski ismi Tsarskoye Selo Çar Köyü anlamına gelir. Çar ailesinin yazlık ikametgâhı Katerina Sarayı iç dekorasyonu ve güzelliğinin yanında dillere destan amber odasıyla görülmeye değer. 2. Dünya savaşı sırasında Naziler tarafından karargâh olarak kullanılan saray savaşın bitiminde tahrip edilmiş ve amber odasındaki amberler sökülerek götürülmüştü. Savaştan sonra sarayın restorasyonu uzun yıllar sürmüştü. İlginç bir hikayeye sahip olan ve herkesin büyük merakla beklediği Amber Odası da büyük gayretler sonucu tekrar ziyaretçilere açıldı.Tur sonrası serbest saatler. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

10.Gün |05 Temmuz 2022 |Salı   ST.PETERSBURG - İSTANBUL       
Kahvaltı sonrası otelden çıkış işlemlerimizi tamamlayıp arzu eden misafirlerimiz ile ekstra Muhteşem Peterhoff Park ve Sarayı Turunu gerçekleştiriyoruz (ekstra tura katılmayan misafirlerimiz valizlerini bagaj odasına bırakabilirler.) Tur sonrası St.Petersburg Havalimanına transfer. Check-in ve Pasaport işlemleri sonrası Türk Havayolları’nın TK402 sefer sayılı uçuşu ile saat 15:15’de İstanbul Yeni Havalimanına hareket. Yerel saat ile 18:45’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

 

© 2023 Vispo Travel. All rights reserved

Content
Tur Ara
Fiyata Göre
Tur tipi
Anahtar Kelime
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi