529 Euro'dan itibaren

RAMAZAN BAYRAMI / DUBAİ

30 Nisan - 04 Mayıs 2022

02-06 Mayıs 2022

 

Dubai (4)

Sharjah – Dubai – Abu Dhabi

Air Arabia: Dubai - Dubai |   4 Gece



 

 

 

529 Euro'dan itibaren

RAMAZAN BAYRAMI / DUBAİ

30 Nisan - 04 Mayıs 2022

02-06 Mayıs 2022

 

Dubai (4)

Sharjah – Dubai – Abu Dhabi

Air Arabia: Dubai - Dubai |   4 Gece



 

 

Tur Tarihleri : 1. 2.05.2022 - 6.05.2022
Fiyat : 529 EUR dan başlayan fiyatlar
booked.net

529 Euro'dan itibaren

RAMAZAN BAYRAMI / DUBAİ

Tarihler:

30 Nisan - 04 Mayıs 2022

02-06 Mayıs 2022

Dubai (4)

Sharjah – Dubai – Abu Dhabi

Air Arabia: Dubai - Dubai |   4 Gece

TUR PROGRAMI

1. GÜN İSTANBUL - SHATJAH - DUBAI

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde Air Arabia kontuarı önünde SAAT 22.00’da buluşma. (Misafirlerimizin biniş işlemlerini daha rahat yapabilmesi adına turAun kalkış gününden bir önceki akşam bilgilendirmede iletilecek saatte havalimanında bulunması gerekir.) Havaalanında çıkış işlemlerini bitirdikten sonra Air Arabia Hava Yolları tarifeli uçuşu ile saat Sharjah’a hareket. Sharjah’a varışımızın ardından yapacağımız panoramik şehir turumuz öncesinde Türk Restoranın’da serbestkahvaltı molası veriyoruz. Kahvaltımızın ardından Dubai’yi iki bölgeye ayıran Dubai Creek, Emirates Towers, Sheikh Palace, Gökdelenler Caddesi, Jumeirah Palmiye Adası göreceğimiz yerler arasında. Gezinin ardından, ilk günün yorgunluğunu üzerimizden atmak üzere otele doğru hareket ederek, yerleşiyoruz. Arzu edenler için opsiyonel Souk Madinat Jumeirah – Akşam Yemekli Dhow Cruise Tekne Turu – Dubai Mall Gezisi katılma imkanı sunuluyor. Geceleme otelimizde.

Opsiyonel Tur : Souk Madinat Jumeirah – Akşam Yemekli Dhow Cruise Tekne Turu – Dubai Mall Gezisi  75 Dolar Kişi Başı

Not : Dubai Mall Turu Esnasında Burj Khalifa’yı Ziyaret Etmek İsteyen Misafirlerimiz İçin Bilet Ücreti : 50 Dolar Kişi Başı

Turumuza ilk olarak 1950’ler Arabistan Çarsısı gibi tasarlanmış dünyaca meşhur Dubai’nin sembolü Burj Al Arab otelini en güzel noktadan görebileceğimiz, içinde dükkanlar, restoranlar, gece klübleri 5 yıldızlı oteller, kanallar, gondollara benzeyen teknelerin olduğu Dubai’nin Venediği diye adlandırılan  Souk Medinat Jumeirah’dan başlıyoruz.

Ardından akşam yemeğini alacağımız Marinadaki Dhow teknesine geçiyoruz. Teknemiz marina içinde seyir ederken açık büfe olarak aksam yemeğimizi alıp, muhteşem Dubai Marina ve Dubai Eye manzarasını izliyoruz.

Tekne turumuz bittiğinde, dünyanın en büyük Gökdeleni Burj Khalifa’nın gölgesinde ki Dünyanın en büyük alışveriş merkezi Dubai Mall’da ki Dünya’nın en büyük gösteri havuzunda su, ses ve ışık gösterisini izliyoruz. Dileyen misafirlerimiz serbest olarak diledikleri gibi alışveriş yapabilir dünyanın en büyük AVM sinde akşam yemeklerini alabilirler. Dünyanın En Yüksek Kulesi Olan Burj Khalifa’nın 124. & 125. Veya 148. Katlarına Çıkarak Bir İnsanın Uçaktan Sonra En Rahat Çıkabileceği En Yüksek Noktaya Çıkarak Tüm Şehri Kuşbakışı Seyretme İmkanına Sahip Olacaksınız. Turumuz sonrası otellerimize geri dönüyoruz.

2. GÜN DUBAI

Sabah, kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz opsiyonel olarak düzenlenecek olan Miracle Garden Turuna Katılabilirler. Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz is                e opsiyonel olarak düzenlenen Akşam Yemekli Çöl Safari Gezisine katılabilir. Geceleme otelimizde.

Opsiyonel Tur : Dubai Frame & Miracle Garden Turu 70 Dolar Kişi Başı

45 milyondan fazla çiçek kullanılarak dizayn edilen Masal şehir Miracle Garden Dubai’yi ziyaret ediyoruz. Guinness rekorlar kitabına girmiş Dünya’nın en büyük çiçek bahçesinde tamamen çiçeklerden yapılmış devasa uçak Airbus A380 ve birbirinden çeşitli objeler nefesinizi kesecek. Dünyanın en büyük çerçevesinden Dubai’nin hem geçmiş hem de geleceğine bakıp çok etkileneceksiniz. Çerçeve zirvesine çıkışınız esnasında Dubai’nin nereden nereye geldiğini görsel şovlarla izleyecek, camdan oluşan tabanda yürürken adrenalini doruklarında hissedeceksiniz.

Opsiyonel Tur: Akşam Yemekli Çöl Safari Gezisi  80 Dolar Kişi Başı (Çocuk İndirimi Yoktur)

4x4 ciplerle çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, gün batımını izleyebilirsiniz. 4x4 jeeplerle kum tepelerinde yapılan eğlenceli ve Birleşik Arap Emirliklerini ziyaret eden tüm misafirlerin yapmadan dönmedikleri aksiyonu bol bir gezidir. Kızıl kumlarda yapılan eğlenceli gezinin ardından çölün ortasında akşam yemeği, çay kahve ve sınırsız alkolsüz içecek servisi yapılan ve birbirinden güzel şovların yapıldığı bedevi kampında gün devam ediyor. Yemek ve gösterilerin ardından turumuz sonra eriyor ve bizi otellerimizden alan özel araçlarımızla tekrar otelimize dönüyoruz.

3. GÜN DUBAI

Sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz opsiyonel olarak düzenlenen Abu Dhabi Gezisi ve Global Village Turuna (öğle yemekli) katılabilir. Geceleme otelimizde.

Opsiyonel Tur: Abu Dhabi & Sheikh Zayed Camii Gezisi + Global Village  90 Dolar Kişi Başı

Gezimiz süresince yedi emirliğin başkentini yakından tanıyacaksınız. Basra Körfezi kıyısında konumlanan şehrin en önemli özelliği oldukça modern bir görünüme sahip olmasıdır. Ada olmasına rağmen köprülerle ana karaya bağlanmış olan şehri keşfederken mimarisine hayran olacaksınız. Ayrıca bu turumuza sınırsız soft içecekli, açık büfe öğle yemeği dahildir.

Dünyanın Çeşitli Ülkelerinin Pavilyonlarından Oluşan, Dubainin En Eğlenceli Mekanlarından Biri Olan Global Village Sezonluk Bir Eğlence Parkıdır. Her Yıl Kasım Ayının İlk Haftası Açılır Ve Nisan Ayının İlk Haftasında İse Kapanır. İçerisindeki Ülke Pavilyonlarında O Ülkelere Ait Yiyecek İçeceklerden Tutun Ülkelere Ait Yöresel Hediyelik Eşyaları Satın Alabileceğiniz Ve Yine Ülkeler Ait Şovları İzleyebileceğiniz Bu Park Size Dubai’nin Bir Arap Şehri Olmasının Yanında Çok Uluslu Bir Kent Olduğunu Gösterecektir.

4. GÜN DUBAI

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Bugün tam gün serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz deniz, kum ve güneşin tadını çıkartabilir dileyen misafirlerimiz alışverişlerini yapabilir. Geceleme otelimizde.

5. GÜN DUBAI - SHATJAH - İSTANBUL

Gezinin son günü otelde alacağımız kahvaltı sonrası otelden çıkış işlemlerimizi tamamlayarak otelden ayrılıyoruz. Tur liderinizin belirleyeceği saatte havalimanına doğru yolculuk başlıyor. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Air Arabia Hava Yolları’nın tarifeli uçuşu ile belirtilen saatte uçuşumuz başlıyor. Varışın ardından yolculuğumuz sona eriyor.



 

 

© 2023 Vispo Travel. All rights reserved

Content
Tur Ara
Fiyata Göre
Tur tipi
Anahtar Kelime
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi