BAŞTANBAŞA İSVİÇRE ve DLX NEHİR GEMİSİ LEONORA ile  

ROMANTİK REN & MOSEL NEHRİ

 

10 Temmuz 2022 (KURBAN BAYRAMI)

6 GECE - 7 GÜN

İSVİÇRE - FRANSA - ALMANYA

 

 

 

BAŞTANBAŞA İSVİÇRE ve DLX NEHİR GEMİSİ LEONORA ile  

ROMANTİK REN & MOSEL NEHRİ

 

10 Temmuz 2022 (KURBAN BAYRAMI)

6 GECE - 7 GÜN

İSVİÇRE - FRANSA - ALMANYA

 

Tur Tarihleri : 1. 10.07.2022 - 16.07.2022
Fiyat : 999 EUR dan başlayan fiyatlar
booked.net

BAŞTANBAŞA İSVİÇRE ve DLX NEHİR GEMİSİ LEONORA ile  

ROMANTİK REN & MOSEL NEHRİ

10 Temmuz 2022 (KURBAN BAYRAMI)

6 GECE - 7 GÜN

İSVİÇRE - FRANSA - ALMANYA

 

Lyon – Annecy Gölü - Cenevre (1 Gece Konaklama)- Lozan- Montrö – Bern – Luzern – Zürih(1 Gece Konaklama) – Colmar -  Strazburg  – Mannheim (*Heidelberg) – Rüdesheim  

         Romantik Ren  Parkuru - Koblenz – Cochem - Köln(*Düsseldorf)       

Gemi (*) işareti ile belirtilen limanlara yanaşamamaktadır. (*) İşareti ile belirtilen şehir ve kasabalara ekstra tur ile gidilebilir veya misafirlerimiz kendi imkanları ile gidebilirler. Diğer limanlarda da ekstra turlar düzenlenmektedir.

TUR PROGRAMI

01. Gün      İSTANBUL – LYON - CENEVRE

10 Tem 22 / Pazar                 İstanbul Yeni Havalimanı, Dış Hatlar Terminali Türk Havayolları kontuarı önünde belirlenen saatte buluşuyoruz. Check-in ve pasaport işlemleri sonrası Türk Havayolları'nın, tarifeli seferi ile Lyon ’a hareket ediyoruz. Lyon a vardıktan sonra özel aracımızla Fransa nın en güzel göllerinden biri olan Annecy gölü ve kasabasını ziyaret edip Cenevre ye geçiyoruz. Panaromik Cenevre turunun ardından otelimize transfer ve check in işlemleri sonrası serbest zaman. Geceleme otelimizde

02. Gün      CENEVRE – LOZAN – BERN - ZÜRİH

11 Tem 22 / Pazartesi                       Sabah erken alınacak kahvaltıdan sonra tarihimizde önemli yer tutan Lozan ve Möntrö şehirlerini panoramik ziyaret ettikten sonra İsviçre nin başkenti Bern e hareket edeceğiz. Bern de öğle yemeği serbest olarak alınacaktır. Bern şehir turundan sonra yol üzerinde Zürih e yakın konumda görsel olarak kartpostal larda yer alan Luzern gölünde kısa bir molamız olacaktır. Daha sonra Zürihe devam edilecektir. Otelimize vardıktan sonra check in işlemleri sonrası serbest zaman. Geceleme otelimizde

03. Gün   ZÜRİH – COLMAR - STRAZBURG

12 Tem 22 / Salı       Sabah erken alınacak kahvaltıdan sonra Zürih şehrinde panoramik turumuz yapıp Alsaz bölgesinin en meşhur şehirlerinden Colmar a devam ediyoruz. Colmar da arzu edenler Ekstra olarak mini tren ile şehri detaylı gezebilirler. Daha sonra Strazburg da gemimizin bağlı olduğu limana transfer. Gemide check-in sonrası, kabinlere yerleşiyor ve serbest zaman veriyoruz. Gemimiz Strazburg limanından akşam 21:00 de hareket edecektir.

Arzu eden misafirlerimiz Ekstra Strazburg Şehir turuna katılabilirler

04. Gün      MANNHEIM- RUDESHEIM

13 Tem 22 / Çarşamba          Sabah 07:00 de  Mannheim limanına yanaşıyoruz. Gemimiz öğlen 13:30 de Mannheim den hareket edecektir. Keyifli bir seyir sonrası akşam gemimiz 19:00 de Rüdesheim limanına yanaşacaktır. Gemimiz gece Rüdesheim limanında demirli kalacaktır.

Arzu eden misafirleriniz ile Manheim dan EkstraHeidelberg turuna katılabilirsiniz.

05. Gün      RUDESHEIM - KOBLENZ

14 Tem 22 / Perşembe           Sabah kahvaltıdan sonra serbest zaman. Gemimiz öğlen 12:00 de Rüdesheim dan hareket edecektir. Ren Nehrinin en güzel kısmı olan Romantik Ren Geçişini yapacağız. Bu seyir esnasında 20 den fazla orta çağ döneminden kalmış kale ve muhteşem manzaralar görebilirsiniz. Gemimiz öğlen 16:00 da Koblenz e yanaşacaktır. Rehberlerimiz eşliğinde yürüyüş turu yapıyoruz. Geceleme Koblenz de gemimiz de olacaktır.

Arzu eden misafirleriniz ile EkstraRüdesheim Tren turu ve Müzik müzesi turuna katılabilirsiniz.

06. Gün      KOBLENZ – COCHEM

15 Tem 22 / Cuma                 06:00 da Koblenz den hareket ediyoruz. Mosel Nehrinin içine doğru ilerleyip nefes kesici manzaralar eşliğinde Cochem e 13:30 da varıyoruz. Gemimiz akşam 19:30 de Cochem dan hareket edecektir.

Arzu eden misafirleriniz ile EkstraReichsburg ve Cochem turuna katılabilirsiniz.

07. Gün     KÖLN-DÜSSELDORF - İSTANBUL

16 Tem 22 / Cumartesi          Sabah 08:00 de Köln limanına varıyoruz. Kahvaltı sonrası gemiden çıkış işlemleri ve Havalimanına transfer. Check-in ve Pasaport kontrolü sonrası Türk Havayolları’nın tarifeli seferi ile İstanbul Yeni Havalimanına hareket ediyoruz. İstanbul’a varışımızın ardından turumuz sona eriyor.

Arzu eden misafirleriniz ile EkstraKöln veya Düsseldorf turuna katılabilirsiniz.

© 2023 Vispo Travel. All rights reserved

Content
Tur Ara
Fiyata Göre
Tur tipi
Anahtar Kelime
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi