NORWEGIAN SUN

KANARYA ADALARI

20 Kasım 2022 (9 Gece – 10 Gün)

 

***FREESTYLE CRUISING İLE 24 SAAT AÇIK A LA CARTE RESTORAN***

***İÇ KABİN FİYATINA DIŞ KABİN***

***LİZBON’DA 1 GECE OTEL KONAKLAMASI***

 

 

NORWEGIAN SUN

KANARYA ADALARI

20 Kasım 2022 (9 Gece – 10 Gün)

 

***FREESTYLE CRUISING İLE 24 SAAT AÇIK A LA CARTE RESTORAN***

***İÇ KABİN FİYATINA DIŞ KABİN***

***LİZBON’DA 1 GECE OTEL KONAKLAMASI***

 

Tur Tarihleri : 1. 20.11.2022 - 29.11.2022
Fiyat : 1.149 EUR dan başlayan fiyatlar
booked.net

NORWEGIAN SUN

KANARYA ADALARI

20 Kasım 2022 (9 Gece – 10 Gün)

***FREESTYLE CRUISING İLE 24 SAAT AÇIK A LA CARTE RESTORAN***

***İÇ KABİN FİYATINA DIŞ KABİN***

***LİZBON’DA 1 GECE OTEL KONAKLAMASI***

TUR ROTASI / 9 GECE – 10 GÜN

TARİH

LİMAN

ÜLKE

VARIŞ

KALKIŞ

20.11.2022

İstanbul – Lizbon uçuşu ve otelimize transfer

21.11.2022

Lizbon

PORTEKİZ

-

21:00

22.11.2022

Denizde Seyir

-

-

-

23.11.2022

Funchal

PORTEKİZ / MADEİRA

07:00

16:00

24.11.2022

Las Palmas / Grand Canaria

KANARYA ADALARI

07:00

19:00

25.11.2022

Santa Cruz de Palma

KANARYA ADALARI

07:00

17:00

26.11.2022

Arrecife

KANARYA ADALARI

07:00

20:00

27.11.2022

Denizde Seyir

-

-

-

28.11.2022

Cebelitarık

CEBELİTARIK

10:00

20:00

29.11.2022

Malaga

ENDÜLÜS/İSPANYA

07:00

-

 
  
 
PROGRAM DETAYLARI
 
  1.Gün – İstanbul – Lizbon
İstanbul Yeni Havalimanında uçuştan 3 saat önce buluşma ve check-in işlemlerimizin ardından Lizbon’a uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz.  Lizbon havalimanına inişimizin ardından yapacağımız panoramik Lizbon şehir turunun ardından otelimize transferimiz gerçekleşiyor. Konaklama otelimizde. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak organize edeceği. Portekizin köklü kültürünün bir parçası olarak doğmuş ve günümüze kadar ulaşmış  akşam yemekli Fado gecesine katılabilirler.
 
  2.Gün – Lizbon | Cascais & Cabo de Roca Turu
Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak organize edeceği Sintra & Cascais & Lizbon Şehir turuna katılabilirler. Sintra iklimi, dağlık ve kırsal bölgeleri ve sayfiye evleri ile ünlüdür. Dünya mirası olarak kayıt altına alınan bu sevimli köyün içinden geçerek, Atlantik okyanusu üzerinden hoş manzaralara sahip, Avrupa’nın en batısındaki nokta olan Cabo da Roca’ya devam ediyoruz. Caicais’a doğru yola çıktığımızda, cehennem ağzı anlamına gelen Boca de İnferno’da bir mola verebilir, deniz ile okyanus arasındaki farkı, o masum suyun kayalarda neler yapabildiğine şahit olabilirsiniz. Bir sonraki durağımız kraliyet ailesi tarafından yazlık bir inziva merkezi olarak seçilmiş olan balıkçı kasabası Cascais olacak. Burada köyü gezmek için serbest zaman verilecek. Lisbon yolu üzerinde otobüsle yolculuğunuz esnasında göreceğiniz Estoril ve Lisbon’un sahil kıyılarına gezerek gemimizde dönüş. Akşam yemeği ve konaklama gemide.
 
  3.Gün – Denizde Seyir
Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak organize edeceği. Cascais & Cabo de Roca turuna katılabilirler. Misafirlerimiz geminin ekstra olarak organize edeceği Sintra & Cascais & Lizbon Şehir turuna katılabilirler. Sintra iklimi, dağlık ve kırsal bölgeleri ve sayfiye evleri ile ünlüdür. Dünya mirası olarak kayıt altına alınan bu sevimli köyün içinden geçerek, Atlantik okyanusu üzerinden hoş manzaralara sahip, Avrupa’nın en batısındaki nokta olan Cabo da Roca’ya devam ediyoruz. Turumuzun bitiminde Lizbon’a geri dönüyor ve 5* MSC Virtuosa’ya check-in işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz.
Akşam yemeği ve konaklama gemide.
 
   4.Gün – Funchal | Madeira Büyük Ada Turu
Gemide alacağımız kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz geminin ekstra olarak organize edeceği ekstra olarak organize edeceği Funchal Büyük Ada Turu’na katılabilirler. Deniz seviyesinden 560 metre yükseklikte bulunan Monte Tepesine doğru yola çıkıyoruz. 3200 metre uzunluğundaki teleferik ile yapacağımız çıkışta mükemmel manzaranın tadını çıkartabilirsiniz. Monte Tepesi’ne çıktıktan sonra 1741’de Meryem Ana’ya ithaf edilerek inşasına başlanan, yapımı 7 yıl süren ve yapımı bittikten sonra 31 Mart 1748’de meydana gelen deprem ile ciddi bir hasar alan Monte Kilisesini ziyaret edeceğiz. Ayrıca Birinci Dünya Savaşı’ndan yenik çıkan Avusturya-Macaristan’ın son imparatoru I. Karl ve eşi Madeira Adası’na sürgüne gönderilmiş ve Quinta Jardins do Imperador malikanesinde yaşamışlardı. Karl’ın mezarını’da Monte Kilisesinde yer alır. Kilise ve çevresindeki bahçeleri gördükten sonra yüzlerce yıllık gelenek olan sepetli arabalar (Toboggan Arabaları) ile aşağıya doğru 2 kilometre iniyoruz Porto Moniz’e ulaşmak için muhteşem sahil yolunu takip ediyoruz. Porto Moniz’de lav kayalıklarından oluşmuş doğal gölleri gördükten ve fotoğraf molası verdikten sonra Funchal’a doğru yola çıkıyoruz. Yol üzerinde Girao Burnu’nda fotoğraf molası vereceğiz. Deniz seviyesinden 580 metre yükseklikte muazzam bir manzaraya sahiptir. Turumuzun bitiminde gemiye transferimiz gerçekleşiyor.
 
   5.Gün – Las Palmas | Grand Canaria Ada Turu
Gemide alacağımız kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz geminin ekstra olarak organize edeceği Grand Canaria Ada Turuna katılabilirler. Kanarya Adaları’nın gözdesi olan Gran Canaria Adası’nın başkenti Las Palmas, Kanarya Adaları’nın en büyük şehridir. Bu turumuza otobüsümüzle limandan ayrılıp adanın önemli sanatsal ve tarihi kasabalarından bir olan Arusca’ya doğru yola çıkıyoruz. San Juan meydanı ve kilisesi, Tiyatro binası, Constitucion meydanı ve çevresi görülecek yerler arasında. Turumuzun ikinci etabında Gran Canaria’nın en iyi korunmuş ve dini açından en önemli görülen kasabası olan Teror’de adaya özgü otantik evleri ve adanın mimari özelliklerini yansıtan ahşap balkonları, Nuestra Senora del Pino Basilikası ve tarihi merkezi görüp dar sokaklarında ve meydanındaki serbest zaman sonrasında Las Palmas’a geri dönerek kısa bir panaromik tur yaparak gemimize döneceğiz.
 
   6.Gün – Santa Cruz de Palma |Palma Ada Turu
Gemide alacağımız kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberin ekstra olarak organize edeceği Palma Ada Turuna katılabilirler. Limana varışımızın ardından Santa Cruz de La Palma şehrini gezmek için ayrılıyoruz gemiden. 3 mayıs 1943 yılında Alonso Fernandez de Lugo tarafından keşfedilen ve eski adı ‘Villa del Apuron’ olan Santa Cruz de La Palma Amerika kıtasına ticarette önemli bir liman olarak kullanılmaktaydı. Şeker kamışı ticareti adanın en büyük gelir kaynağı idi. Önemli bir korsan saldırısına uğrayan şehir daha sonra yeniden inşa edilirken olası yeni korsan saldırılarına karşı da savunma duvarları inşa etmiştir. Yapacağımız yürüyüş turu esnasında şehrin kalesini, kolonial (sömürge döneminden kalma) konaklarını ve Rönesans kiliselerini göreceğiz. Eski kentin dar ve kıvrımlı sokaklarında yürürken çoğu kolonial dönemden kalan Kanarya Adaları mimarisini yakından görme fırsatı bulacağız. Turumuz sonrası gemiye geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama gemide.
 
  7.Gün – Arrecife | Arrecife Büyük Ada Turu & Timanfaya Milli Parkı
Gemide alacağımız kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimiz geminin ekstra olarak organize edeceği Kanarya Adaları’nın Arrecife Büyük Ada Turuna katılabilirler. Bu turda muhtemelen hayatınız boyunca yapabileceğiniz en ilginç turlardan birine katılacaklar. Turumuzun ilk bölümünde Timanfaya Milli Parkı’na gideceğiz. Yaklaşık olarak 51 km²’lik bir alana yayılmış tamamen volkanik bir sahayı gezeceğiz. Parkın sembolü ile Arricife’li ünlü sanatçı ve mimar olan Cesar Manrique’nin yaptığı ‘El  Diablo’  heykelidir.  Burada volkanlar, tektonik hareketler ve gezegenimizin coğrafi hareketlilikleri ile ilgili çok detaylı bilgiler alacağız.  Halen aktif olan bu sahayı gezerken, bastığınız yerin sadece 14 metre altındaki ısının 100 ile 600 derece arasında olduğunu hatırlatan gayzerleri görebileceksiniz. Bu ziyaretimizin ardından adanın en ünlü şarap üretim merkezi olan La Geria’yı ziyaret edeceğiz ve burada bölgenin volkan külleri üzerinde yetişen son derece lezzetli üzümlerinden imal edilen şaraplarından tatma ve satın alma fırsatından faydalanacağız. 
Gezimizin ardından gemimize geri döneceğiz.
 
   8.Gün – Denizde Seyir
Tüm günümüz denizde seyir halinde geçecek. Bu muhteşem geminin tadını çıkartmak için mükemmel bir fırsat. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinizi özel şefler tarafından taze olarak hazırlanan, herkesin damak tadına uygun çeşitli yiyecekleri bulunduran açık büfe restoranda ya da A La Carte restoranda sizin için özel ayrılmış yerinizde alabilirsiniz. Gün içerisinde Yoga ve fitness derslerinin yanı sıra, açık hava tenis, voleybol ve basketbol veya vücut geliştirme ekipmanlarının da yer aldığı son teknoloji ürünü Technogym ile donatılan spor salonundan yararlanabilirsiniz. Akşam yemeğinden sonra dilerseniz geminin renkli ve eğlenceli bar ve kafelerinde vakit geçirip canlı müzik dinleyebilir, dilerseniz Broadway stili müzikallerden oluşan tiyatro gösterilerine katılabilir, kumarhanede şansınızı deneyebilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama gemimizde.
 
9.Gün – Cebelitarık | Cebelitarık | Cebelitarık Şehir Turu
Gemimiz sabah saat 10:00’da Cebelitarık’a yanaşacak. Arzu eden misafirlerimiz şehirde kısa bir yürüyüş turu yapabilirler. Yürüyüş turumuzun ardından alışveriş için serbest zamanımız olacak. Daha sonra gemimize döneceğiz. Akşam yemeği ve konaklama gemide
.
   10.Gün – Malaga - İstanbul
Gemide alacağımız kahvaltının ardından çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Daha sonra Malaga havalimanına transferimiz sağlanıyor.

 

© 2023 Vispo Travel. All rights reserved

Content
Tur Ara
Fiyata Göre
Tur tipi
Anahtar Kelime
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi