Jazz & Blues & Country & Rock’n Roll

Müziğinin Peşinde Amerika

THY ile direk uçuşlar
Tüm Kahvaltılar
Tüm Şehir ve Özel Turlar
Music Hall of Frame and Museum
Sun Studio
Çok Tecrübeli Rehberlik Hizmeti
Resort Fee ve Vergiler

 

Jazz & Blues & Country & Rock’n Roll

Müziğinin Peşinde Amerika

THY ile direk uçuşlar
Tüm Kahvaltılar
Tüm Şehir ve Özel Turlar
Music Hall of Frame and Museum
Sun Studio
Çok Tecrübeli Rehberlik Hizmeti
Resort Fee ve Vergiler

Tur Tarihleri : 1. 1.04.2023 - 10.04.2023
Fiyat : 3.599 USD dan başlayan fiyatlar
booked.net

Jazz & Blues & Country & Rock’n Roll Müziğinin Peşinde Amerika

01.04.2023 - 10.04.2023 

THY ile direk uçuşlar
Tüm Kahvaltılar
Tüm Şehir ve Özel Turlar
Music Hall of Frame and Museum
Sun Studio
Çok Tecrübeli Rehberlik Hizmeti
Resort Fee ve Vergiler

Tur Programı

1. Gün           İstanbul – Atlanta
İstanbul Havalimanı THY Havayolları kontuarı önünde saat 12:00’de buluşma. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinden sonra THY Havayolları’nın TK 31 nolu seferi ile saat 15:10’da Atlanta’ya hareket. Yerel saat ile 20:10’da Atlanta’ya varış. Pasaport işlemleri ve valiz alımının ardından havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile otelimize transfer. Odaların dağılımından sonra dinlenmek için serbest zaman. Geceleme otelimizde.  

2. Gün           Atlanta
Sabah kahvaltısından sonra otelimizden ayrılarak Atlanta’yı tanıtacak bir tura başlıyoruz. Bu turumuz sırasında şehir merkezinden, iç savaş kalıntılarına, Swan House'dan Buckhead konaklarına kadar olan tüm bölgeyi gezeceğiz. Martin Luther King Jr. Ulusal Tarih Parkında Dr. King'in hayatını dinleyeceğiz. Krog Street Market'e devam ederek Inman Park ve Old Fourth Ward mahallelerinin yeniden keşfedilmesine tanık olacağız. Buckhead'e devam etmeden önce CNN Center'ı ziyaret edebilirsiniz. "Açlık Oyunları"nda yer alan The Swan House dahil diğer tarihi yerleri göreceğiz. Tur sonrası arzu eden misafirlerimiz Coca Cola müzesini veya Akvaryum’u ziyaret edebilirler. Geceleme otelimizde.  

3. Gün           Atlanta – Nashville
Sabah erken saatlerde otelimizden ayrılarak Country Müziğin merkezi olan Nashville’e doğru yola çıkacağız. Varışımızda bu şehri tanıtan bir tur yapacağız. Taylor Swift, Kellie Pickler, Ronnie Dunn, Garth gibi Dünya’ca meşhur sanatçıların doğum yeri ve evlerine ev sahipliği yapan bu güzel şehirde ayrıca Dierks Bentley, Caleb and Jared Followill of Kings of Leon, Julianne Hough of Dancing with the Martina McBride, Ronnie Milsap gibi sanatçılara da ev sahipliği yapar. Bu şehir Amerika müzik endüstrisinin bir numaralı bölgesidir. Turumuz esnasında Broadway, Counrty Music Hall of Frame and Museum (İçini de gezeceğiz), Grand Ole Opry, Ryman Auditorium ve şehrin önemli binalarını göreceğiz. Tur sonrası otelimize yerleşme. Akşam canlı müzik dinlemek için otelimizden keşfe çıkacağız. Geceleme otelimizde.
293 Mil / Mola ile 4,5 Saat

4. Gün           Nashville – Memphis 
Sabah kahvaltısından sonra otelimizden ayrılarak Memphis’e doğru yola çıkıyoruz. Yolda Kahvaltı molamızı vereceğiz. Dünya çapında “Rock’n Roll'un Doğum Yeri” olarak bilinen Memhis’e varışımızdan sonra şehri tanıtan bir tur yapacağız. Peabody Otel, Lorraine Motel, Beale Caddesi, Memhpis Piramit görüldükten sonra Sun Studio’ya gidiyoruz. B.B. King, Elvis Presley, Johnny Cash ve Jerry Lee Lewis'e kadar 50'li yılların müzikal efsanelerinin ve türlerinin keşif yeri olan bu Stüdyo’nda Blues ve Gospel'den, Country ve Rock'n'roll'a birçok müzik türünün ilk kayıtlarının yapıldığı yerdir. Elvis'in ilk notalarını seslendirdiği yerde durup, sayısız müzik devinin hikayelerini dinleme şansını bulacaksınız.
Nasville – Memphis             212 Mil / Mola ile 3,5 Saat

5. Gün           Memphis – New Orleans
Sabah erken saatlerde otelimizden ayrılarak bir başka müzik merkezi New Orleans’a doğru yola çıkıyoruz.  Yolda Kahvaltı molamızı vereceğiz. Varışta otelimize transfer olmadan önce bu güzel şehri tanıtan bir tur yapacağız. Bu tur esnasında French Quarter, Tarihi Jackson meydanı, St. Charles Bulvarı, City of the Dead, Mardi Gras festival alanı ve Festival Kral ve Kraliçesinin evleri göreceğimiz yerlerden bazıları. Tur bitiminde otelimize transfer.  Odaların dağılımından sonra dinlenmek için serbest zaman. Akşam dilerseniz New Orleans’ın gece hayatının merkezi olarak bilinen ve Jazz barları ile ünlü Bourbon caddesinde yürüyebilir, alışveriş yapabilir ve barlarda jazz müziği eşliğinde içkilerinizi yudumlayabilirsiniz. Geceleme otelimizde.
Memphis – New Orleans    396 Mil / Mola ile 7 Saat 

6. Gün           New Orleans
Sabah alınacak kahvaltıdan sonra New Orleans’ı daha detaylı gezmek için otelimizden ayrılıyor ve ilk olarak Garden District bölgesini dolaşacağız. 1800lü yılların ortalarında ülkede kuzey – güney tartışmaları yaşanırken zengin güneylilerin kendilerine inşa ettirdikleri ihtişamlı malikaneleri görecek, French Quarter bölgesini yürüyerek keşfetme şansına sahip olacağız. Lafayette mezarlığı, ünlü yazar Anne Rice’ın evi ve French market göreceğimiz yerler arasında. Turumuz ardından Mississippi Nehri Nostaljik Buharlı Gemi Turu‘nu gerçekleştireceğiz. Bu turumuzda New Orleans’ın incisi diye bilinen Mississippi nehrinde tarihi buharlı gemi ile gezinti yapacak, bu güzel şehri bir de nehir manzarası ile görme şansına sahip olacaksınız. Akşam dilerseniz New Orleans’ın gece hayatının merkezi olarak bilinen ve Jazz barları ile ünlü Bourbon caddesinde yürüyebilir, alışveriş yapabilir ve barlarda Jazz müziği eşliğinde içkilerinizi yudumlayabilirsiniz. Geceleme otelimizde.

7. Gün           New Orleans - Houston
Sabah alınacak kahvaltıdan sonra Houston’a doğru yola çıkacağız. Varışımızda otele transfer olmadan önce Houston şehrini tanıtan yarım günlük panoramik bir tur yapacağız. Bu tur esnasında Houston tarihi şehir merkezi, Konvansiyon merkezi, Market Square Park, Chase Kulesi, Tunnel System, Şehir Meclisi binası ve Tarihi Texas Bulvarı panoramik olarak görülecek yerler arasında. Şehir turundan sonra otelimize transfer. Odaların dağılımından sonra dinlenmek için serbest zaman. Geceleme otelimizde.
New Orleans – Houston     350 Mil / Mola ile 6 Saat

8. Gün           Houston – San Antonio – Houston
Sabah bugünkü turumuz olan San Antonio’ya doğru yola çıkıyoruz. Varışımızda yapacağımı şehir turumuzda; The Alamo, Pearl Brewery Entertainment Complex, Market Square El Mercado and Centro des Artes Müzeleri, San Fernando Kathedrali, Spanish Hükümet Sarayı, Amerikan uzay Kulesi, King William Tarihi Bölgesi, San Antonio Sanat Müzesi, meşhur River Walk ve Tiyatro Bölgesi görülecek bazıyerlerden. Burada vereceğimiz molanın ardından akşamüstü Houston’a geri dönüyoruz. Geceleme otelimizde.
Houston – San Antonio      210 Mil / Mola ile 4 Saat 

9. Gün           Houston – İstanbul
Sabah kahvaltıdan sonra bavullarımızı otel emanetine teslim edip günümüzü değerlendirmek üzere serbest kalıyoruz. İsteyen son günlerini alışveriş veya şehrin eksik noktalarını keşfetmek üzere değerlendirebilir isteyen de rehberlerinin Ekstra olarak düzenleyeceği ABD’nin en büyük Uzay Araştırma Merkezi olan NASA-Johnson Space Center ve Galveston & Kemah Turu’na katılabilirler. Bu turumuzda ABD’nin uzay araştırmalarının yapıldığı, uzaya roketler, uydular ve Uzay Mekiklerinin fırlatıldığı platformları gezip fotoğraflayabileceksiniz. Aya ilk insan gönderilen uzay merkezinin orijinal kontrol odasını görecek hediyelik eşyalar satın alabileceksiniz. Uzay merkezi gezimizin ardından Houston şehrinin Meksika körfezine açıldığı konumundaki iki güzel sayfiye yeri olan Galveston ve Kemah kasabalarını gezeceğiz. Galveston’da Porretto Plajı, üzerinde birbirinde güzel malikanelerin ve otellerin bulunduğu Seawall Bulvarı göreceğimiz yerler. Ardından gideceğimiz Kemah’ta ise üzerinde birçok cafe, restoran ve hediyelik eşya dükkanlarının bulunduğu Boardwalk’ta yürüyüş yapacak ve Kemah’ın hareketli sosyal yaşamına tanıklık edeceğiz. Gezimizin ardından akşamüstü Houston Uluslararası Havalimanına transfer. Check-in pasaport ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Havayolları’na ait TK 34 nolu sefer ile saat 20:50’de İstanbul’a hareket. Geceleme uçakta.

10. Gün         İSTANBUL
Yerel saat ile 16:45’de İstanbul’a varış. Turumuzun sonu.

Turun Diğer Tarihleri

15.04-24.04.2023  $3.599,00
 
01.05-10.05.2023  $3.599,00
 
13.05-22.05.2023  $3.599,00

23.06-02.07.2023  $3.599,00

26.12-04.01.2024  $3.799,00

© 2023 Vispo Travel. All rights reserved

Content
Tur Ara
Fiyata Göre
Tur tipi
Anahtar Kelime
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi