Tur Tarihleri : 1. 9.09.2022 - 16.10.2022
Fiyat : Program Fiyatlarımız Hazırlanıyor

 
BERLİN 
 
Cuma - Salı
 
Direkt İzmir / Berlin / İzmir Uçuşları ile
 
 
 
1.GÜN / Cuma
Sunexpress tarifeli seferi ile İzmir’den  Berlin’e hareket. Berlin’e varış. Otobüsle genel şehir turumuz esnasında Bradenburg Kapısı, Siegessaule (Zafer Sütunu), Kaiser – Wilhelm- Gedachtniskirche (Yıkık Kilise), Charlie Check Point, Gendarmenmarkt (Jandarmalar Meydanı), gibi güzergah üzerinde tarihi yerler görülecek olup ardından otelimize yerleşeceğiz. Akşam yemeği için serbest zaman.
 
2. GÜN / Cumartesi
Otelde alınan sabah kahvaltısından sonra, tur otobüsümüzle rehberimiz eşliğinde POSTDAM turuna çıkıyoruz. 45 dakikalık seyahat sonrası 1945’de Churchil, Truman ve Stalin’in imzaladığı Postdam anlaşmasına ev sahipliği yapan Cecilenhof Sarayını geziyoruz. Sonrasında rus mimarisinin en önemli temsilcilerinden UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Alexandrowka yı ziyaret ediyoruz. Hollandisches Viertel – Küçük Hollanda semtine nostaljik bir keşif gerçekleştirdikten sonra öğlen yemeği için serbest zaman. Öğlen yemeğinden sonra Sanssoucis Sarayının bahçelerini gezip şehir merkezine geri dönüyoruz. Turumuz sonrası otelimize transfer. Akşam yemeği serbest.
          
3. GÜN / Pazar
Otelde alınan sabah kahvaltısından sonra, Berlin Filarmoni Orkestrasını dışarıdan görüp, UNESCO Dünya Mirası ‘Müze Adası’nı geziyoruz. Serbest alınacak öğlen yemeği sonrası Kurfürstendamm’da alış veriş için boş zaman verilecek. Berlin’in Kültürel ve tarihi dokusunu olağanüstü bir şekilde anlatan Spy Museum ziyaretimiz sonrası otele dönüş. Akşam yemeği için serbest zaman.
 
4. GÜN / Pazartesi
Serbest zaman
 
5. GÜN / Salı
Sabah kahvaltısından sonra Berlin nehir turu için otelden ayrılıyoruz. Nehir gezimiz sonrası direkt İzmir uçuşumuz için havalimanına transfer. İzmir’e varış.
 
 
GRUP ORGANİZASYONLARINIZ
İÇİN BİZİMLE BAĞLANTIYA GEÇİNİZ 05322922320
 

© 2023 Vispo Travel. All rights reserved

Content
Tur Ara
Fiyata Göre
Tur tipi
Anahtar Kelime
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi