5* ROSSIA GEMİSİ ile    
VOLGA NEHRİ BEYAZ GECELER


Moskova – UgliçYaroslavl - Goritsi –Kiji - Mandrogi - St.Petersburg
                                              
   19-27 Temmuz 2022 (8 Gece / 9 Gün)

 

 

 

5* ROSSIA GEMİSİ ile    
VOLGA NEHRİ BEYAZ GECELER


Moskova – UgliçYaroslavl - Goritsi –Kiji - Mandrogi - St.Petersburg
                                              
   19-27 Temmuz 2022 (8 Gece / 9 Gün)

Tur Tarihleri : 1. 19.07.2022 - 27.07.2022
Fiyat : 1.699 EUR dan başlayan fiyatlar
booked.net

5* ROSSIA GEMİSİ ile    
VOLGA
NEHRİ BEYAZ GECELER
Moskova – UgliçYaroslavl - Goritsi –Kiji - Mandrogi - St.Petersburg
                                              
   19-27 Temmuz 2022 (8 Gece / 9 Gün)

Dünyanın en büyük ülkesi Rusya, Avrupa’nın en uzun Nehri Volga, Avrupa’nın en büyük iki gölü Ladoga ve Onega, Unesco’nun Dünya Kültür Mirası listesinde bulunan şehirler, anıtlar, eserler…

Volga Nehri’nde yapacağınız bu yolculukta dünyanın en büyük ülkesini tarihi, kültürü ve coğrafyası ile keşfedecek, insanları ile yakından tanışma fırsatı bulacaksınız. Moskova ve St.Petersburg gibi Rusya’ya başkentlik yapmış iki büyük ve önemli kenti gezip tanıyacak, nehir boyunca Rus tarihinde önemli yere sahip şehir ve kasabaları ziyaret edeceksiniz..

Gemi seyir halindeyken geceleriniz konserler ve gösteriler ile renklenecek, gündüzleri boş vakitlerinizde Rus tarihi, Rus dili, Rus kültürü, el sanatları ve Rus şarkıları hakkında bilgileneceksiniz. Güzergah boyunca geçeceğiniz seviye havuzları da bu yolculuğunuzu ilginç kılacaktır..

TUR PROGRAMI

01.Gün |19 Temmuz 2022|Salı      İSTANBUL ­– MOSKOVA(OTEL KONAKLAMASI)       
İstanbul Yeni Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, Türk Havayolları kontuarında saat 05:00’da buluşma. Check-in ve Pasaport işlemleri sonrası Türk Havayolları’nın TK413 sefer sayılı uçuşu ile saat 07:50 ’de Moskova’ya hareket. Yerel saat ile 10:40’da Moskova’ya varış sonrası düzenleyeceğimiz ücretsiz Moskova panoramik şehir turunda; Leningrad caddesi,Avrupa’nın en yüksek binalarından Triumph Palace, Tverskaya Caddesi, Parlamento Binası, Bolşoy Tiyatrosu, Lubyanka Meydanı, KGB Merkez Binası, Aziz Vasili Kilisesi, Kızıl Meydan, Gum Alışveriş Merkezi, Kurtarıcı İsa Kilisesi, Meclis Binasıgörülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize transfer, check-in işlemleri ve odaların dağılımı sonrası serbest zaman. Otelde alacağımız akşam yemeği sonrası arzu eden misafirlerimizekstra Işıklar Altında Moskova Gece Turu’na katılabilirler. Geceleme otelimizde.

02.Gün |20 Temmuz 2022|Çarşamba     MOSKOVA(GEMİYE BİNİŞ)       
Kahvaltı sonrası ücretsiz Kremlin + 1 Katedral turu düzenlenecektir. Kremlin turu sonrası arzu eden misafirlerimizekstra Metro Arbat Turu ve ekstra Borodino Panorama Müzesi+Novodeviçi Turuna katılabilirler Tur sonrası gemimize transfer kamaralara yerleşme ve geminin Ugliç’e hareketi. Akşam ‘’Hoş geldiniz’’ kokteylinde Kaptan ve gemi mürettebatı ile tanışma. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.

03.Gün |21 Temmuz 2022|Perşembe               UGLİÇ

Kahvaltı sonrası yapılacak bilgilendirme toplantısında; uğranılacak limanlar, katedilecek suyolları, seviye havuzlarının çalışma sistemi hakkında bilgiler verilecektir. Öğle yemeği sonrası üst güvertede Volga nehrinin güzelliklerini seyretmek için serbest zamanınız olacak. Saat 16:00’da Ugliç’e varış. Volga kıyısında bulunan bu şirin şehirde yapacağımız ücretsiz Ugliç yürüyüş turunda; Eski Kremlin meydanındaki Transfigürasyon Katedrali ve Korkunç Ivan’ın oğlu Dimitri’nin 9 yaşında iken öldüğü yerde yapılmış olan Dimitri Kan

Kilisesigörülecek yerler arasındadır. Saat 19:00’da Yaroslavl’a hareket. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.

04.Gün |22 Temmuz 2022| Cuma     YAROSLAVL           
Saat 08:00’da Yaroslavl’’a varış. Kahvaltı sonrası özel aracımız ile yapacağımız ücretsiz Yaroslavl panoramik şehir turunda; Transfigürasyon Manastırı, Şehir Meydanı, Peygamber İlyas Kilisesi, Volga ve Kotorosol nehirlerinin kordonu görülecek yerler arasındadır. Daha sonra gemimize dönüş ve saat 12:00’da Goritsi’ye hareket. Öğle yemeği sonrası Rus kültürü ve Rusya tarihi hakkında bilgiler alabileceğiniz etkinliğe katılabilirsiniz. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.

05.Gün |23 Temmuz 2022|Cumartesi               GORİTSİ       
Saat 09.00’da Goritsi’ye varış. Kahvaltı sonrası özel aracımız ile ücretsizAziz Kiril Manastırı turu için Kiril Kasabası’na hareket. Tur sonrası gemimize dönüş ve saat 12.00’da Kiji’ye hareket. Öğle yemeği sonrası geminin üst güvertesinde kahvelerinizi yudumlayarak nehir kıyısı boyunca adeta tablo görünümündeki manzaraları seyredebilirsiniz. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.

06.Gün |24Temmuz 2022|Pazar          KİJİ
Kahvaltı sonrası güverteden Onega Gölü’nün güzelliğini seyredebilirsiniz. Öğle yemeği sonrası saat 16:00’da Kiji’ye varış. Onega gölü içinde 60. paralelin üstünde yer alan bu ada bir açık hava müzesi olup UNESCO’nun Dünya Kültür Mirası listesindedir. Kiji’de yapacağımız ücretsiz Kiji yürüyüş turunda; 22 kubbesiyle bir Peri masalı görüntüsünde olan hiç çivi kullanılmadan yapılmış ahşap Tecelli Kilisesi, tümü ahşap eski Rus köy evleri ve köylülerin günlük yaşantılarını görebileceksiniz. Tur sonrası Ada’da serbest zaman. Daha sonra gemimize dönüş ve saat 20:00’da Mandrogi’ye hareket. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.

07.Gün |25 Temmuz 2022 | Pazartesi        MANDROGİ  
Bugün akşam üzerine kadarüst güvertede Volga nehrinin güzelliklerini seyretmek için serbest zamanınız olacaksaat 17.00’da Mandrogi’ye varış. Rengârenk Rus ahşap evlerinin yer aldığı yemyeşil bir köy olan Mandrogi’de serbest zaman. Burada açık havada yeşillikler içinde yürüyüş yapabilir, mini hayvanat bahçesini, güzel ahşap binalar içinde yer alan hediyelik eşya mağazalarını ve hediyelik eşya atölyelerini ziyaret edebilirsiniz. Burada aynı zamanda küçük bir votka müzesi mevcuttur (giriş ücretlidir).

20.30’da St. Petersburg’a hareket. Geceleme gemimizde.

08.Gün |26 Temmuz 2022|Salı    ST.PETERSBURG (GEMİDEN İNİŞ – OTEL KONAKLAMASI)
08.00’da St. Petersburg’a varış. Kahvaltı ve gemiden çıkış işlemlerimiz sonrası, özel aracımız ile yapacağımız ücretsiz St.Petersburg panoramik şehir turunda; Alexandr Nevski Manastırı, Nevski Prospekt caddesi, Kont Strogonof Sarayı, Saray Meydanı, Kışlık Saray, St Isaac Katedrali, Smolnıy Manastırı, Aniçkov Sarayı ve Köprüsü, 2. Alexandr Kan Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrası arzu eden misafirlerimiz ile ekstra Kanal Turu (45 Euro) ve Baltık Denizi Kıyısında bulunanPeterhoff Yazlık Sarayı’nın Muhteşem Park Turunu gerçekleştiriyoruz (55 Euro). Tur sonrası otelimize transfer check-in işlemleri oda dağılımı. Geceleme otelimizde.

09.Gün |27 Temmuz 2022 |Çarşamba    ST.PETERSBURG-İSTANBUL         
Kahvaltı sonrası otelden çıkış işlemlerimizi tamamlıyor ve  ücretsiz Hermitage Müzesi Turu için bagajlarımız ile hareket ediyoruz. Tur sonrası St.Petersburg Havalimanına transfer. Check-in ve Pasaport işlemleri sonrası Türk Havayolları’nın TK402 sefer sayılı uçuşu ile saat 15.30’da İstanbul Yeni Havalimanına hareket. Yerel saat ile 18.55’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.


 

© 2023 Vispo Travel. All rights reserved

Content
Tur Ara
Fiyata Göre
Tur tipi
Anahtar Kelime
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi