5* ROSSIA GEMİSİ ile    
VOLGA NEHRİ BEYAZ GECELER


St.Petersburg Mandrogi – Kiji - GoritsiYaroslavl Ugliç Moskova  

           
   31 Temmuz – 08 Ağustos 2022

(8 Gece / 9 Gün)

 

 

5* ROSSIA GEMİSİ ile    
VOLGA NEHRİ BEYAZ GECELER


St.Petersburg Mandrogi – Kiji - GoritsiYaroslavl Ugliç Moskova  

           
   31 Temmuz – 08 Ağustos 2022

(8 Gece / 9 Gün)

Tur Tarihleri : 1. 31.07.2022 - 8.08.2022
Fiyat : 1.699 EUR dan başlayan fiyatlar
booked.net

5* ROSSIA GEMİSİ ile    
VOLGA
NEHRİ BEYAZ GECELER
St.Petersburg Mandrogi – Kiji - GoritsiYaroslavl Ugliç Moskova             
   31 Temmuz – 08 Ağustos 2022 (8 Gece / 9 Gün)



Dünyanın en büyük ülkesi Rusya, Avrupa’nın en uzun Nehri Volga, Avrupa’nın en büyük iki gölü Ladoga ve Onega, Unesco’nun Dünya Kültür Mirası listesinde bulunan şehirler, anıtlar, eserler…

Volga Nehri’nde yapacağınız bu yolculukta dünyanın en büyük ülkesini tarihi, kültürü ve coğrafyası ile keşfedecek, insanları ile yakından tanışma fırsatı bulacaksınız. Moskova ve St.Petersburg gibi Rusya’ya başkentlik yapmış iki büyük ve önemli kenti gezip tanıyacak, nehir boyunca Rus tarihinde önemli yere sahip şehir ve kasabaları ziyaret edeceksiniz..

Gemi seyir halindeyken geceleriniz konserler ve gösteriler ile renklenecek, gündüzleri boş vakitlerinizde Rus tarihi, Rus dili, Rus kültürü, el sanatları ve Rus şarkıları hakkında bilgileneceksiniz. Güzergah boyunca geçeceğiniz seviye havuzları da bu yolculuğunuzu ilginç kılacaktır..

TUR PROGRAMI
01.Gün|31 Temmuz 2022|Pazar       İSTANBUL ­– ST.PETERSBURG (OTEL KONAKLAMASI)
İstanbul Yeni Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, Türk Havayolları kontuarında saat 08.00’da buluşma. Check-in ve Pasaport işlemleri sonrası Türk Havayolları’nın TK401 sefer sayılı uçuşu ile saat 11.20 ’de St.Petersburg’a hareket. Yerel saat ile 14.35’de St.Petersburg’a varış sonrası düzenleyeceğimiz ücretsiz St.Petersburg panoramik şehir turunda; Alexandr Nevski Manastırı, Nevski Prospekt caddesi, Kont Strogonof Sarayı, Saray Meydanı, Kışlık Saray, St Isaac Katedrali, Smolnıy Manastırı, Aniçkov Sarayı ve Köprüsü, 2. Alexandr Kan Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize transfer, check-in işlemleri ve oda dağılımı sonrası serbest zaman. Geceleme otelimizde.

02.Gün |01Ağustos 2022| Pazartesi      ST.PETERSBURG (GEMİYE BİNİŞ)          
Otelde alacağımız kahvaltı ve çıkış işlemleri sonrası  ücretsiz Hermitage Müzesi Turu.  Müze gezisi sonrası Arzu eden misafirlerimiz ekstra Kanal Turu (45 Euro) ve Baltık Denizi Kıyısında bulunanPeterhoff Yazlık Saray ve Park Turunu gerçekleştiriyoruz (70 Euro).  Daha sonra gemimize transfer, check-in işlemleri ve kabinlerin dağılımı. 19.00’da geminin hareketi.  Akşam ‘’Hoş geldiniz’’ kokteylinde Kaptan ve gemi mürettebatı ile tanışma. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.

03.Gün|02Ağustos2022| Salı     MANDROGI

Kahvaltı sonrası yapılacak bilgilendirme toplantısında; uğranılacak limanlar, katedilecek suyolları, seviye havuzlarının çalışma sistemi hakkında bilgiler verilecektir. Saat 11:30’da Mandrogi’ye varış. Rengârenk Rus ahşap evlerinin yer aldığı yemyeşil bir köy olan Mandrogi’de serbest zaman. Burada açık havada yeşillikler içinde yürüyüş yapabilir, mini hayvanat bahçesini, güzel ahşap binalar içinde yer alan hediyelik eşya mağazalarını ve hediyelik eşya atölyelerini ziyaret edebilirsiniz. Burada aynı zamanda küçük bir votka müzesi mevcuttur (giriş ücretlidir). Öğle yemeği sonrası Kiji’ye hareket. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.     

04.Gün|03 Ağustos 2022| Çarşamba     KİJİ
Kahvaltı sonrası Kiji’ye varış. Onega gölü içinde 60. paralelin üstünde yer alan bu ada bir açık hava müzesi olup UNESCO’nun Dünya Kültür Mirası listesindedir. Kahvaltı sonrası yapacağımız ücretsiz Kiji yürüyüş turunda; 22 kubbesiyle bir Peri masalı görüntüsünde olan hiç çivi kullanılmadan yapılmış ahşap Tecelli Kilisesi, tümü ahşap eski Rus köy evleri ve köylülerin günlük yaşantılarını görebileceksiniz. Tur sonrası Ada’da serbest zaman. Daha sonra gemimize dönüş ve saat 12:00’da Goritsi’ye hareket. Öğleden sonra güverteden Onega Gölü’nün güzelliğini seyredebilirsiniz Öğle, Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.
05.Gün |04 Ağustos 2022|   Perşembe   GORİTSİ      
Kahvaltı sonrası gemide serbest zaman. Saat 12:00’da Goritsi’ye varış. Özel aracımız ile ücretsizAziz Kiril Manastırı turu için Kiril Kasabası’na hareket. Tur sonrası gemimize dönüş ve saat 15:30’da Yaroslavl’a hareket. Öğle, Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.

06.Gün |05Ağustos2022|Cuma    YAROSLAVL  
Kahvaltı sonrası gemide serbest zaman. Öğle yemeği sonrası saat 15:00’da Yaroslavl’a varış. Varışta özel aracımız ile yapacağımız ücretsiz Yaroslavl panoramik şehir turunda; Transfigürasyon Manastırı, Şehir Meydanı, Peygamber İlyas Kilisesi, Volga ve Kotorosol nehirlerinin kordonu görülecek yerler arasındadır. Daha sonra gemimize dönüş ve saat 19:00’da Ugliç’e hareket. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.

07.Gün |06Ağustos2022|Cumartesi               UGLİÇ
Kahvaltı sonrası 08:30’da Ugliç’e varış. Volga kıyısında bulunan bu şirin şehirde yapacağımız ücretsiz Ugliç yürüyüş turunda; Eski Kremlin meydanındaki Transfigürasyon Katedrali ve Korkunç Ivan’ın oğlu Dimitri’nin 9 yaşında iken öldüğü yerde yapılmış olan Dimitri Kan Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Saat 12:00’da Moskova’ya hareket. Bu gece Kaptanın Gala Yemeği ile ağırlanacaksınız. Geceleme gemimizde.

08.Gün |07Ağustos 2022|Pazar      MOSKOVA (GEMİDEN İNİŞ – OTEL KONAKLAMASI)

Kahvaltı sonrası serbest zaman. Öğle yemeği sonrası Moskova’ya varışta gemiden çıkış işlemleri sonrası otobüsümüz ile düzenleyeceğimiz ücretsiz Moskova panoramik şehir turunda; Leningrad caddesi,Avrupa’nın en yüksek binalarından Triumph Palace, Tverskaya Caddesi, Parlamento Binası, Bolşoy Tiyatrosu, Lubyanka Meydanı, KGB Merkez Binası, Aziz Vasili Kilisesi, Kızıl Meydan, Gum Alışveriş Merkezi, Kurtarıcı İsa Kilisesi, Meclis Binasıgörülecek yerler arasındadır. Şehir turu devamında ücretsiz Kremlin + 1 Katedral turu  düzenlenecektir. Daha sonra  otelimize transfer oluyoruz. Otelde akşam yemeği sonrası arzu eden misafirlerimizekstra Işıklar Altında Moskova Gece Turu’na katılabilirler. Geceleme otelimizde.

09.Gün |08 Ağustos 2022|Pazartesi        MOSKOVA – İSTANBUL     
Otelde alacağımız kahvaltı sonrası otelden çıkış işlemleri ve uçak saatine kadar serbest zaman.

Arzu eden misafirlerimiz için tam gün Ekstra Metro+Arbat, Borodino Panoraması ve Novodeviçi turuna katılma imkanı (70 Euro). (Tura katılmayan misafirler transfer saatine kadar valizlerini otelin bagaj odasına bırakabilirler) Tur sonrası Moskova Havalimanına transfer. Check-in ve Pasaport işlemleri sonrası Türk Havayolları’nın TK416 sefer sayılı uçuşu ile saat 21.10’da İstanbul Yeni Havalimanına hareket. Yerel saat ile 00:10’da İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

 

 

 

 

 

© 2023 Vispo Travel. All rights reserved

Content
Tur Ara
Fiyata Göre
Tur tipi
Anahtar Kelime
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi